Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?

Over 33

Kom langs en ervaar fietsen

Eenmaal binnen ervaar je de ruimte om fietsen te bekijken en te testen. We luisteren naar je wensen en helpen je bij het vinden van de perfecte fiets, het onderhoud en de accessoires die het fietsen leuker en gemakkelijker maken.

Bij 33 tweewielers geloven we in een persoonlijke aanpak en dat gaat het beste in een fysieke fietswinkel. Een fiets rolt standaard uit de fabriek, maar wordt iets persoonlijks op het moment dat je er op gaat zitten. Bij 33 tweewielers hebben we de kennis, ervaring en materialen om de fiets persoonlijk te maken.

 

In de winkel van bijna 500m2 vind je een selectie van fietsen waar wij in geloven. Stuk voor stuk A-merken waarbij de één bekender is dan de andere. 33 tweewielers is de experiencestore van:

-          Riese & Müller

-          Cortina

Dit betekend dat we de hele collectie in de winkel hebben. Daarnaast zijn we dealer van Scott, Batavus, Sparta en Gazelle Premium.

 

Own your journey

Bepaal je eigen weg. Met je handen aan het stuur, stevig trappend kies je je eigen route. Onderweg naar je werk, voor een boodschap of gewoon om er lekker op uit te gaan. Op eigen kracht of met een elektrisch steuntje in je rug trotseer je de tegenwind. En wil je even uit rusten, kies dan een plek waar je inspiratie op doet. Ogen en oren kom je tekort bij 33 tweewielers. De open werkplaats in het hart van de zaak. Fietsen van A-kwaliteit, comfortabele fietskleding, schoenen en accessoires; alles ruim uitgestald. De geur van verse koffie prikkelt je neus en mooie fietsverhalen je fantasie.

 

Maak kennis met 33 tweewielers:

De passie voor het fietsen gecombineerd met jarenlange ervaring als fietsenmaker zijn de basis voor 33 Tweewielers om iedereen aan het fietsen te krijgen en te houden. 33 tweewielers beschikt over de meeste moderne apparatuur voor elektrische fietsen, het testen van accu’s van alle merken en gereedschappen in de professionele werkplaats. 33 tweewielers staat garant voor uw fietsplezier.

 

Gerard Wesseling: Is de specialist voor al het onderhoud aan uw fiets. Met meer dan 25 jaar ervaring heeft de fiets geen geheimen meer voor deze vakman. Tot in het diepste van de versnellingsnaaf weet hij precies hoe alles in elkaar zit. Geen uitdaging gaat hij uit de weg. Een fiets weer soepel te laten lopen geeft hem een kick. Zo klinkt het regelmatig "Dit gaat de klant echt merken als hij er weer mee gaat fietsen" de werkplaats.

Helco Timmerman: Combineert het ondernemersbloed met de liefde voor het fietsen. Na jaren in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest heb ik de stap gezet om een eigen plek te creëren waar fietsen in de breedste zin van het woord tot zijn recht komt. Bij 33 tweewielers gaat het dus om meer dan alleen fietsen. Met 33 tweewielers gaat een droom in vervulling om een plek te creëren waar het om fietsen gaat en waar mensen graag naar toe komen.  

OPENINGSTIJDEN


zo/ma gesloten
Di 9:00 - 18:00
Wo 9:00 - 18:00
Do 9:00 - 18:00
Vr 9:00 - 20:00
Za 9:00 - 17:00
   

TWITTER

FACEBOOK

CONTACT

 33tweewielers
 Zwarteweg 29
 3833 AK Leusden

 033 -2854150

info@33tweewielers.nl

www.33tweewielers.nl

Route naar 33Tweewielers